Hoe het wachtwoord van uw Facebook opnieuw instellen?

Zoals we allemaal weten is Facebook een van de populairste online sociale media en sociale netwerkbedrijven over de hele wereld. Het is niet alleen populair, maar wordt ook beschouwd als een van de vier grootste technologiebedrijven, waaronder Amazon, Apple en Google. Het is een heel gemakkelijk medium geworden om contact te maken met onze vrienden, familie of collega’s door gewoon op uw comfortabele plek te zitten. Het beste deel is dat het gratis is, dus er zijn zoveel gebruikers van Facebook over de hele wereld. Het is dus een zegen voor ons gegeven door Zuckerburg.
Hier in deze blog gaan we Facebook klantenservice je helpen het wachtwoord van je Facebook opnieuw in te stellen. Dus als u dergelijke problemen ondervindt, neem dan vriendelijk de blog aandachtig door en volg deze stap voor stap voor een beter resultaat.
Dus om het wachtwoord op Facebook te wijzigen, moet u de onderstaande stappen volgen:
• Eerst moet u naar gaan en vervolgens Beveiliging en inloggen selecteren.
• Hierna moet u op bewerken tikken die u kunt vinden naast Wachtwoord wijzigen.
• Ten slotte moet u daarna het huidige wachtwoord en vervolgens het nieuwe wachtwoord invoeren.
• Schrijf uw nieuwe wachtwoord opnieuw en sla de wijzigingen op.
Maar als u bent ingelogd op uw account maar het nieuwe wachtwoord bent vergeten, volgt u hiervoor de onderstaande stappen:
  • Allereerst moet u naar uw accountpagina gaan en vervolgens alle details opgeven, bijvoorbeeld e-mailadres, mobiel telefoonnummer, volledige naam, gebruikersaccount.
    • Klik daarna op Zoeken en volg de instructies op het scherm om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
    • Ten slotte wordt u gevraagd om de nieuwe te schrijven en deze vervolgens te herschrijven om deze te bevestigen en te onthouden voor verdere acties.
    • Sla vervolgens de wijzigingen op en geniet van uw account.
We hopen dat de bovenstaande informatie u helpt. Als je nog steeds onze hulp nodig hebt, doe dat dan . Onze bemanningsleden zijn hoog opgeleid en zij zouden uw problemen in een mum van tijd oplossen. En u kunt ook onze website bezoeken of gaan voor een how-to blog. Daar kunt u alle benodigde informatie over uw Facebook-problemen vinden. Dus stop met wachten, neem direct contact met ons op. U kunt de vereiste hulp met betrekking tot het probleem ook krijgen op Facebook helpdesk.

Comments

Popular posts from this blog

Manier om eenvoudig een Facebook-account te maken vanaf een mobiele telefoon

Directe gids voor het toevoegen/wijzigen van een Facebook-profielfoto op uw apparaat

Wat is de manier om de berichteninbox op Facebook gemakkelijk te controleren?