Wat is de manier om de berichteninbox op Facebook gemakkelijk te controleren?

 Facebook is de meest populaire sociale netwerksite die kan worden getagd als het meest geprefereerde account aller tijden, omdat een groot aantal gebruikers voor deze app kiest voor communicatie met hun vrienden en familie. Het is echter bijna onmogelijk om het gebruik van elke functie van het specifieke account te onthouden. In dit stukje informatie zul je snel hulp krijgen bij een dergelijk aspect van dit account met betrekking tot het controleren van de inbox van berichten op FB. Als je toevallig meer advies nodig hebt over dit probleem of een ander probleem in verband met dit account, dan hoef je alleen maar contact op te nemen met de experts door zo snel mogelijk het Telefoonnummer Facebook te bellen.


De stappen die moeten worden gestart om de berichteninbox op FB te controleren, zijn als volgt: -


1. Allereerst moet u naar https://www.facebook.com navigeren met behulp van een compatibele webbrowser na het toevoegen van een gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Klik nu op het messenger-pictogram dat lijkt op een bliksemschichtvormig pictogram in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina op het scherm.

3. Selecteer daarna de link "Alles bekijken in Messenger" onderaan het vervolgkeuzemenu dat u naar de inbox van Messenger brengt.

4. Uiteindelijk kun je eenvoudig je inbox bekijken door door de gesprekken in de kolom aan de linkerkant van de pagina te scrollen.


Dit zijn de aanwijzingen of de stappen die in overweging moeten worden genomen bij het controleren van de berichteninbox op het bovengenoemde account. Als je deze tips niet nuttig vindt, bel dan zo snel mogelijk het nummer van de Facebook-klantenservice. Het is onze taak om de urgentie van uw probleem en de waarde van uw tijd te begrijpen. Daarom behandelen we uw probleem als onze hoogste prioriteit. U kunt contact met ons opnemen via live chats, e-mails en telefoontjes volgens uw voorkeur en gemak. Pak dus gewoon uw telefoon en neem altijd direct contact met ons op, zonder enige aarzeling of ongemak.

Comments

Popular posts from this blog

Manier om eenvoudig een Facebook-account te maken vanaf een mobiele telefoon

Directe gids voor het toevoegen/wijzigen van een Facebook-profielfoto op uw apparaat